A fish named Fred

A fish named Fred
Helaas verkopen wij dit merk (nog) niet online, je kunt hiervoor terecht in een van onze winkels.

A fish named Fred

Herenkleding van het merk A fish named Fred is fris, scherp, verrassend en opvallend. Het label maakt collecties die kleurrijk en origineel zijn door ‘standaard’ te veranderen in ‘geweldig’.

 

Unieke collectie van A fish named Fred

Hou jij van unieke, verrassende kleding, dan kan je niet om het merk A fish named Fred heen. Naar eigen zeggen maakt het label kleding die garant staat voor plezier en genezing van verveling. Met die visie is het jonge merk binnen 7 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd herkend en erkend herenlabel. 

Adam verkoopt de nieuwste collecties van ‘Fred’, bestaande uit een ruim assortiment overhemden, mooie colberts en trendy gilets.

 

Crispy overhemden

De collectie overhemden van A fish named Fred bestaat uit unieke eyecatchers. Contrasterende stoffen in bonte kleuren en vrolijke dessins voeren de boventoon. Zo’n overhemd van hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met een stoere jeans, zorgt voor een outstanding look. Nog een stapje verder? Draag er een gilet bij, maak het geheel af met een van de colberts van dit label en je bent om door een ringetje te halen!
Ben je op zoek naar een uniek overhemd, maar gaat het design van A fish named Fred je iets te ver? Bij Adam hebben wij meerdere topmerken met een prachtige collectie overhemden. Bijvoorbeeld van John MillerState of Art of de overhemden van Tommy Hilfiger Tailored voor een zakelijke uitstraling.

 

A fish named Fred online bestellen

De unieke overhemden van dit eigenzinnige merk zijn allemaal te koop in onze brandstores. Wij helpen je graag aan een verrassende combinatie met of zonder gilet of colbert.
Heb je geen zin om je aan onze openingstijden te houden, dan kan je jouw favoriet gewoon in onze webshop bestellen. Voor 21.00 uur op een werkdag besteld, betekent de volgende dag in huis. Gratis bezorging vanaf €75,- en gratis retourneren hoort gewoon bij onze uitstekende service!