In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Accessoires

Filters
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Patroon
Boord
Borstzak
Prijs
1-24 van 117
Filters
Sorteren op:
Toon
Per pagina
1
2 3 4 5

Accessoires

Accessoires voor mannen krijgen meer aandacht dan ooit. Ze geven een outfit vaak de finishing touch. Bij Adam ontbreken de heren accessoires uiteraard niet.

 

Stijlvolle accessoires voor de personal touch

Goed gekozen accessoires maken je outfit compleet. Herenaccessoires als riemen, sokken, ondergoed en pochetten vind je uiteraard ook bij Adam. Ze zijn van een prachtige kwaliteit en dat voel je niet alleen, maar dat zie je ook. Een goed voorbeeld is onze collectie riemen. Ze zijn er in verschillende lengtes en breedtes en uiteraard in verschillende kleuren. Tegenwoordig is een riem niet alleen meer een praktisch item om je broek op zijn plaats te houden, maar heeft het ook een modieuze functie gekregen. Met een riem in dezelfde kleur als je schoenen zet je de puntjes op de i.
Ook pochetten zijn een aanwinst voor het kostuum. Ze geven je een classy look, wat goed te pas kan komen bij formele, feestelijke gelegenheden.

 

Accessoires met comfort

Accessoires zoals sokken en ondergoed moeten vooral comfortabel dragen. De goede kleur én de juiste pasvorm, daar draait het om. Slobbende sokken of kruipend ondergoed doen afbreuk aan uw zorgvuldig uitgekozen outfit.
Aan sokken onder een kostuum worden bepaalde regels gesteld. Zo mogen de sokken niet te kort zijn, want het been dient niet zichtbaar te zijn. Je speelt op veilig als je dezelfde kleur sokken uitkiest als het kostuum heeft. Sportsokken zijn absoluut taboe onder je pak.
Wat betreft boxershorts en hemden zijn nauwsluitende modellen erg in trek. Kies voor een stof dat ademt, zoals zacht katoen.

 

Accessoires van Adam ook online

Zowel sokken, ondergoed, pochetten als riemen kan je online bestellen bij Adam. Je hebt ze binnen slechts een dag in huis, mits op een werkdag besteld. Uiteraard bepaal je zelf waar je de accessoires laat afleveren. En de verzendkosten? Die nemen wij voor onze rekening. Wacht dus niet langer en bestel je favoriete accessoires bij Adam.