Bretels

Filters
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Patroon
Boord
Borstzak
Prijs

Bretels

 Bretels zijn niet alleen handig voor het omhoog houden van je broek, maar zorgen er ook voor dat je modebewust en stijlvol voor de dag komt. Zeker als je bretels uitzoekt in het aanbod van Adam.nl. Van basics tot opvallende kleuren en printjes, neem zelf eens een kijkje en kies je favoriet!

 

Broek met bretels dragen

De bretels zoals we die tegenwoordig kennen zijn in 1820 door Albert Thurston ontworpen. Dat was voornamelijk om een functionele reden. In die tijd droegen mannen namelijk vaak broeken met hoge taille, waardoor een riem minder comfortabel was. Bretels zorgde voor hoog draaggemak. Vandaag de dag zijn we nog steeds niet van dit mode item afgestapt en zien we ze terug op allerlei soorten broeken. De een draagt bretels graag om praktische redenen, terwijl de ander er juist mee schittert om een mode statement te maken. De keuze is aan jou!

 

Bretels van topmerken

Wanneer je bretels koopt is het aan te raden om voor kwaliteit te kiezen. Goedkope bretels kunnen immers snel de rek verliezen. Afwerkingen van metaal kunnen daarnaast kun kleur verliezen, waardoor de bretels er al snel versleten uitziet. In het aanbod van Adam kies je uit de beste merken. Bijvoorbeeld bretels van Michaelis, die zich kenmerken door de wat dunnere bandjes. Een ander Italiaans merk dat mooie bretels ontwerpt is Profuomo. Met wat dikkerere bretels bandjes in toffe kleuren en patronen word je zeker gezien!

 

Bretels sale en nieuwe collectie

Op Adam.nl voegen we regelmatig nieuwe items toe aan het aanbod. Neem zeker een kijkje voor de nieuwe collectie bretels. Daarnaast hebben we ook eens in de zoveel tijd een bretels uitverkoop voor je klaarstaan. Houd ons in de gaten om geen bretels korting aan je neus voorbij te laten gaan.

 

Casual-chic bretels kopen op Adam.nl!

Je klikt de bretels achteraan je broek met een bandje, alsook vooraan je broek met twee bandjes. Wanneer draag je bretels? Het kan tijdens vrijwel iedere gelegenheid, bretels passen namelijk bij iedere kledingstijl. Draag bretels bijvoorbeeld op een jeans of chino voor een casual-chic look. Beetje hipster stijl creëren? Dan maak je je outfit compleet met stoere boots en een hoed. Kun je niet wachten om aan het mixen en matchen te gaan? Kies je favoriet op Adam.nl en bestel vandaag vóór 21.00 uur, dan gaat je pakketje dezelfde dag nog de post op. Dit met gratis verzending vanaf €75!