Profuomo Accessoires

Filters
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Patroon
Boord
Borstzak
Prijs

Profuomo – elegante en mooie accessoires

Profuomo accessoires

Ontdek de elegante accessoires van het merk Profuomo. Het Nederlands label ontwerpt kleding en accessoires, maar dan op een Italiaanse manier. Dit uit zich onder andere in het gebruik van de mooiste stoffen. Deze stoffen zijn afkomstig van Italiaanse wevers en worden met zorg geselecteerd. Ook worden alle Profuomo items met veel vakmanschap ontworpen en geproduceerd. Dit resulteert in prachtige designcollecties, maar dan wel met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De volwaardige collectie accessoires van Profuomo vind je in onze webshops en in de winkels van Adam Brandstore.

Elegante Italiaanse dassen

Bij Profuomo begon het in 1934 allemaal met dassen. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van een complete herencollectie. De collectie bestaat tegenwoordig uit onder andere overhemden, truien, jassen en vele soorten accessoires. Toch blijft de das het meest kenmerkende accessoire van Profuomo. De dassen van Profuomo zijn gemaakt van 100% zijde en stralen kwaliteit, elegantie en stijl uit, of je nu kiest voor een das met een effen kleur of een das met een uitgesproken patroon.

Accessoires van topkwaliteit

Behalve dassen bestaat de accessoirecollectie van Profuomo uit onder andere riemen en sjaals. Ieder accessoire heeft de topkwaliteit die je van Profuomo kan verwachten. Natuurlijk mag een Italiaanse touch niet aan deze accessoires ontbreken. Je kunt dan ook rekenen op accessoires van Italiaanse kleermakerskwaliteit. De verfijnde stoffen en de zorgvuldige afwerking creëren bij iedere man een luxe en elegant gevoel. Door accessoires van Profuomo toe te voegen aan jouw outfit, kom je stijlvol voor de dag.

Combineer met Profuomo accessoires

Met het diverse aanbod Profuomo accessoires wordt het heel gemakkelijk om een look te creëren die jouw outfit de perfecte finishing touch geeft. Als je kiest voor een volledige Profuomo look, sluiten de kleuren en de stijl van de kleding naadloos aan op de ontwerpen van de accessoires. Zo stel je gemakkelijk een complete en elegante Profuomo look samen en kun je eindeloos combineren. De accessoires van Profuomo bestel je eenvoudig online bij Adam Brandstore.