Organisatie

Adam Brandstores

Adam is de grootste multibrandstoreketen van Nederland. Op dit moment staat de teller op 20 Adam Brandstores. In al onze winkels heeft u ruime keuze uit stijlvolle en sportieve collecties van Nederlandse en internationale topmerken. Elke Brandstore heeft zijn eigen mix van merken in huis. Wat dacht u van State of Art, Gardeur, NZA, Profuomo, Vanguard, Napapijri of Tenson? Bekijk ook zeker eens onze nieuwste aanwinst: Superdry.

En natuurlijk hebben wij ook nog ons eigen exclusieve label Adam est 1916. Met als uitgangspunten kwaliteit en een comfortabele pasvorm wordt deze collectie door onze eigen designers elk seizoen speciaal ontworpen en samengesteld. De collectie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Adam Brandstores door goed te luisteren naar de behoeftes van onze klanten.

De kracht van Adam

Wat Adam zo uniek maakt zijn de vele top merken onder één dak! Daarnaast staat persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vaandel bij Adam waarbij uw winkelgenot centraal staat. Dat begint bij een sfeervolle winkel waar het prettig vertoeven is en het houdt pas op als onze ervaren en deskundige medewerkers zeker weten dat u de service heeft ontvangen die u van ons verwacht.

Adam e-store

Op de Adam e-store kunt u terecht voor alle merken die verkocht worden binnen de multibrandketen Adam. Dit zorgt ervoor dat alle producten die in onze Brandstores liggen ook online verkocht worden. Vanaf heden kunt u dus 24 uur per dag online shoppen op www.adam.nl.

Heeft u vragen of behoefte aan advies?

Wij staan u graag te woord.

Adam Brandstore