Menu sluiten
Wensenlijst (0)
Winkelmand (0)
Helaas kunnen wij op dit moment geen bestellingen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.  Wij verwijzen u graag naar een van onze Brandstores

Barts Accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Barts accessoires

Barts accessoires vind je op Adam.nl. Barts werd in 1989 opgericht door Bart Koene. Deze ontwerper komt van origine van Hollandse bodem, maar werd pas echt bekend toen zijn kledinglijn in Saint-Tropez werd ontdekt door beroemde vakantiegangers. In eerste instantie ontwierp Koene enkel kledingstukken, maar Barts accessoires werden al snel zo’n grote hit dat hij besloot om zijn collectie uit te breiden. Het merk Barts zoals we dit vandaag de dag kennen, zag het licht in 1992. Sinds deze datum richt Koene vanuit z’n bureau in Amsterdam namelijk enkel nog op accessoires. Aanvankelijk bestond de collectie enkel uit fleece mutsen, maar dankzij het succes van Barts accessoires werd de lijn al spoedig uitgebreid met onder andere sjaals en mutsen. Aanvankelijk begon het merk als een dameslijn, maar inmiddels richt Koene zich ook op kinder- en herenaccessoires. 

Barts accessoires als modestatement

De accessoires van Barts zijn met veel zorg ontworpen. Alle items worden met de hand gebreid, waardoor een enkel accessoire zowel uit verschillende soorten wol, onbeperkte kleurencombinaties als complexe breitechnieken kan zijn samengesteld. Mutsen worden bij Barts bijvoorbeeld niet met twee naalden gebreid, maar met maar liefst 4 naalden. Ieder jaar zet een vast team van designers en grafisch ontwerpers zich in om de collectie van het vorige seizoen te overtreffen met authentieke breiwaar. 

Barts accessoires bij Adam.nl

Op Adam.nl vindt u een uitgebreide collectie van Barts accessoires. Door bij Adam.nl te bestellen weet u zeker dat u uw accessoire de volgende dag al in huis heeft, mits voor 17.30 besteld. Bent u achteraf niet tevreden? Geen enkel probleem, want retourneren is gratis! Het is ook mogelijk om uw bestelling terug te brengen in één van onze 46 winkels. Uiteraard zijn de accessoires daar ook verkrijgbaar. Vind hier de winkel bij u in de buurt.

  Loading...