In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
 

Geplaatst op 3 januari 2023

Favorieten van.. Mariëtte!

Deze week staat in het teken van de favorieten van Mariëtte! Mariëtte kwam in 2015 als parttime medewerker bij het Adam team in Leusden. Nu inmiddels 5 jaar later heeft zij de rol van shopmanager op zich kunnen nemen en dat doet ze met veel plezier!

“Samen met mijn collega’s Minou, Nanda en Petra proberen we er elke dag een feestje van te maken. Het leukste vind ik het om een band op te bouwen met onze klanten. Hierdoor is het nog leuker om de klant te helpen met zijn kleding keuze.” Vertelt Mariëtte.

Mariëtte begint de look met een overhemd van Michaelis die een speels dessin heeft. De overhemden van Michaelis hebben een Italiaanse uitstraling met de mooie boorden en stijlvolle dessins.

Ze combineert het overhemd met een roestkleurige v-hals trui van Michaelis. De roest bruine kleur is net weer even iets anders. De meeste mannen kunnen deze kleur goed hebben en het is weer even wat anders dan blauw. Ongeveer 75% van een mannen kledingkast is blauw. Dus probeer eens wat anders. -aldus Mariëtte.

Mariëtte kiest voor deze korte visgraat jas van Duetz 1857. Volgens haar kun je deze jas nu als een leuke accessoire binnen dragen en in het voor- en najaar naar buiten. Eigenlijk is dit dus een soort van drie in een jas! Lekker duurzaam en een trend die we volgens Mariëtte steeds meer gaan zien! Hoe fijn is het dat je zoveel uit één kledingstuk kan halen! 

Tot slot kiest Mariëtte voor een katoenen chino van Duetz 1857. Met de comfortabele pasvorm en hoge kwaliteit bieden de chino’s veel combinatie mogelijkheden.

Het laatste nieuws