In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Eagle & Brown

Eagle & Brown
/
/

Eagle & Brown

Eagle & Brown is een stijlvol en duurzaam merk van Nederlandse bodem. De kleding van dit label is tijdloos, heeft een goede pasvorm en is van uitstekende kwaliteit.

 

Comfortabele herenkleding van Eagle & Brown

Het relatief nieuwe merk Eagle & Brown is gevestigd in De Bilt. Hier wordt herenkleding ontworpen die is geïnspireerd op ‘everyday men’; de man die er elke dag netjes en verzorgd bij wil lopen. Het label maakt smart casual herenkleding. Modieuze, tijdloze kleding zonder franje. 
Elk kledingstuk van Eagle & Brown heeft een bijzonder hoog draagcomfort. De zelfverzekerde man voelt zich helemaal thuis bij dit merk, dat zowel formeel als informeel helemaal tot zijn recht komt.
De kleding van Eagle & Brown wordt duurzaam geproduceerd. Dit houdt in dat alle CO2-uitstoot die tijdens de productie ontstaat, wordt gecompenseerd in samenwerking met Trees for All. Schaf je dus kleding aan van Eagle & Brown, dan help je indirect mee aan de beplanting van nieuwe bossen. Dit vinden de dragers van dit label zeer waardevol en wij ook.

 

Uitgebreide collectie Eagle & Brown

Eagle & Brown heeft een brede collectie herenkleding. Wij bieden broekencolbertsjassenoverhemden en truien van dit mooie merk waarmee je prachtige combinaties kunt creëren. In onze brandstores laten we je graag zien hoe je een perfecte Eagle & Brown outfit samenstelt.
Naast Eagle & Brown heeft Adam ruim 20 verschillende kledingmerken van topkwaliteit. Bijvoorbeeld het designersmerk Tommy HilfigerGant of ons eigen label Adam est 1916.

 

Online bestellen zonder verzendkosten

Natuurlijk kan de kleding van Eagle & Brown ook online bij ons worden besteld. Onze bestelprocedure is eenvoudig. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 21.00 uur, dan bezorgen wij je kleding de volgende dag al thuis of bijvoorbeeld op je werk. Is de kleding toch niet helemaal naar wens, dan kan je deze gratis binnen 14 dagen retourneren.