Menu sluiten
Wensenlijst (0)
Winkelmand (0)
Helaas kunnen wij op dit moment geen bestellingen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.  Wij verwijzen u graag naar een van onze Brandstores

Gaastra

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Gaastra kleding

Gaastra is een internationale nautische, sportswear brand, met zowel perfomance als casual collecties voor dames, heren en kinderen. Het merk dankt zijn internationale reputatie aan de uitgekiende mix van functionaliteit en fashion die consequent wordt doorgevoerd in de verschillende lijnen, Gaastra Pro, Gaastra Sportswear en Gaastra footwear. Gaastra begon in 1897 als ambitieuze en innovatieve zeilmakeri in Sneek. Ruim een eeuw later leeft het voort als iconisch, heritage sportmerk met internationale allure en achterban, uiteenlopend van professionele zeilers tot stijlbewuste liefhebbers van het nautische erfgoed. En bij Adam hebben we een uitgebreid assortiment Gaastra kleding voor u klaarstaan.


Gaastra kleding online

Gaastra kleding vindt u zowel in onze brandstores als wel in de Adam online store. Hierdoor hoeft u dus niet meer de deur uit om de nieuwste collecties van Gaastra te bekijken en te bestellen. Dit is allemaal mogelijk met uw laptop op schoot of bijvoorbeeld even op kantoor die nieuwe Gaastra jas bestellen. Wat dacht u van onder andere:


Gaastra bestellen bij Adam

Ook de Gaastra kleding koopt u bij Adam net zo makkelijk in onze winkels als wel via de online winkel. Via onze beveiligde betaalomgeving kunt u zonder zorgen en 100% veilig uw bestelling afrekenen, zonder dat u voor verassingen zal komen te staan. Wacht u dus niet langer en bestel uw favoriete Gaastra kleding online, bij Adam.


  Loading...