In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Gant

Gant

Een van de internationale topmerken van Adam is het Amerikaanse Gant. Deze kledinggigant heeft een ruime collectie business en casual kleding voor mannen van alle leeftijden.

 

De preppy look van Gant

Toen Bernard Gantmacher in 1907 als emigrant In New York arriveerde, was hij 17 jaar. Hij ging als kleermaker aan de slag en richtte in 1949 zijn eigen kledingbedrijf op: Gant. Het succes van Gant werd veroorzaakt door twee van zijn zonen; Marty en Elliot. Beïnvloed door de mode op de campus, gingen zij na hun studie aan de universiteit en onder auspiciën van hun vader aan de slag met een totaal nieuwe lijn overhemden. Inmiddels is Gant niet alleen meer bekend als overhemdenfabrikant, maar brengt het label jaarlijks een ruim assortiment herenkleding op de markt van uitstekende kwaliteit.

 

De nieuwste collectie Gant bij Adam

In onze brandstores vind je altijd de nieuwste collectie van Gant. Uiteraard hebben wij een ruime keuze in overhemden van dit label, maar ook broekenjassenpolo’s, blazers en bijvoorbeeld vesten ontbreken niet. Daarnaast bieden wij van dit merk een ruime keuze aan basic items en accessoires. Gant laat zich makkelijk matchen met andere topmerken van Adam, zoals de broeken van Gardeur, items van het merk Fynch-Hatton of ons eigen label Adam est 1916
Heb je advies nodig? Onze medewerkers in onze brandstores helpen je graag verder!

 

Gant online kopen bij Adam

Het wordt lastig kiezen uit de brede collectie herenkleding van Gant. Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan kan je de kleding ook online bestellen. Onze bestelprocedure is eenvoudig en onze levering snel. Bestel je op een werkdag voor 21.00 uur een kledingstuk, dan heb je het de volgende dag in huis. We geven je ruim de tijd om uitgebreid te passen. Mocht de kleding toch niet aan je verwachting voldoen, dan kan je binnen 14 dagen jouw pakketje gratis aan ons retourneren.