Bezorgen

Bij aankopen vanaf €100,- is de verzending bij Adam Brandstore helemaal gratis. Wij bezorgen je bestelling op dinsdag t/m zaterdag via DHL. Voor bestellingen onder de €100,- binnen Nederland rekenen we €4,95 verzenkosten en voor bestellingen naar België en Duitsland wordt €8,- gerekend.

 

Levertijden

Indien je op een werkdag voor 18.00 uur een bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling wordt thuisbezorgd door DHL. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, versturen wij op maandag. 

 

Bezorginformatie

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen door DHL, afhalen bij een DHL pakketpunt (vind er eentje bij jou in de buurt) of bij de door jouw uitgekozen winkel. Ondanks onze uiterste zorg om alle bestellingen die voor 18.00 zijn geplaatst de volgende dag te leveren, kan het soms voorkomen dat een bestelling een dag later wordt geleverd wegens bijvoorbeeld drukte bij de bezorgdienst. 

Niet thuis als DHL voor de deur staat? Dan zullen zij het pakket afleveren bij een DHL pakketpunt of bij de buren. Informatie hierover ontvang je van DHL zelf via de track & trace code in de verzendbevestigingsemail. 

 

Vertraagde levering 

Wij streven ernaar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Bekijk de actuele status van je bestelling middels de Track&Trace code die in de verzendbevestigingsemail staat.