In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
 

Retourneren

Indien één of meerdere items uit je bestelling niet bevalt, kun je deze kosteloos retour afgeven in een van onze Adam Brandstore winkels of gratis retour sturen met bijgevoegd retourlabel. De bedenktermijn waarin geretourneerd kan worden is 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat lopen de dag nadat de consument álle artikelen uit de bestelling heeft ontvangen.  

 

Retourneren

Volg de onderstaande instructies op om een artikel te retourneren:

  1. Vul het retourformulier in dat je bij je bestelling hebt ontvangen en geef het liefst ook voor elk item aan waarom je het retour stuurt. Hiermee help je onze kwaliteit en service te verbeteren.
  2. Doe alle artikelen (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking en plaats ze samen met het retourformulier in de doos.
  3. Verzegel de doos en plak het ontvangen retourlabel over het oude label heen.
  4. Breng je pakket naar het dichtstbijzijnde DHL pakketpunt (vind er eentje bij jou in de buurt) of geef het kosteloos af in een van onze Adam Brandstore winkels. 

Ontbreekt het retourlabel? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Retourzendingen zijn voor risico van de klant. Adam Brandstore is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde items. Vraag bij het postkantoor daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Retourvoorwaarden & Herroepingsrecht

Retourvoorwaarden

  • Artikelen dienen compleet en onbeschadigd te zijn
  • De artikelen dienen in de originele verpakking te zitten met de aangehechte prijskaartjes. Mocht dit niet het geval zijn dan mogen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen.
  • Artikelen mogen niet gedragen of gebruikt zijn (passen mag natuurlijk wel). U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Artikelen dienen binnen 14 dagen tellende vanaf de dag na de ontvangst van alle artikelen uit de bestelling retour gestuurd te worden als er geen melding is gedaan aan ons betreffende de retournering of het gebruik maken van het herroepingsrecht. Indien deze melding wel wordt gedaan binnen 14 dagen, dienen de artikelen retour te worden gestuurd binnen 14 dagen tellende vanaf de dag dat de melding is verstuurd. Deze bedenktermijn gaat lopen de dag nadat de consument álle artikelen uit de bestelling heeft ontvangen.
  • Vul het retourformulier volledig in
  • Retourneer het pakket in een van onze winkels of verzend de artikelen in de (indien redelijkerwijs mogelijk originele) verpakking.

 

Het is aan Adam Brandstore voorbehouden om te bepalen of aan de retourvoorwaarden is voldaan. 

Herroepingsrecht

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de klant of een door de klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Hij/zij kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Europeesmodelformulier Herroepingsrecht), maar is hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het als de klant zijn/haar uitoefening van het herroepingsrecht mededeelt via een van de genoemde kanalen voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Terugbetaling

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor de terugbetaling geen verdere kosten in rekening worden gebracht. Bij een creditcardmaatschappij duurt het vaak iets langer voordat de terugbetaling op je rekening is verwerkt.