In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Mc Alson

Mc Alson

Laat je verrassen door de Mc Alson boxershorts en trek vandaag nog ondergoed aan dat past bij je mood. Met vrolijke designs, geinige stijlen en een gedurfd kleurenpalet weet het merk zich duidelijk te onderscheiden in de modewereld. Het familiebedrijf weet haar dragers ieder seizoen weer te boeien met verfrissende ontwerpen. En zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, want het ondergoed wordt gemaakt van het allerbeste katoen en is revolutionair vormgegeven.

Amerikaans model, Europees vakmanschap

Mc Alson ondergoed volgt altijd het wijde, Amerikaanse model. Geen strakke slips, maar een comfortabele boxershort die de bewegingsvrijheid stimuleert en niet schuurt aan de huid. De voor- en achterkant zijn voorzien van extra stoffen, waardoor de mannelijke vormen feilloos worden gevolgd en je bovendien over meer dan voldoende stevigheid beschikt op plekken waar je het nodig hebt. Tel daarbij het fijnste katoen uit de beste Europese weverijen bij op en je hebt de ideale boxershort te pakken.

Assortiment

Het assortiment van Mc Alson bestaat voornamelijk uit boxershorts, waarbij ook langzaam maar zeker nachtmode in de vorm van pyjama’s de weg vindt naar het grote publiek. De combinatie van speels design met comfortabele pasvormen en modellen maakt het label ook op dat gebied een speler om in de gaten te houden. En dat doe je door regelmatig het assortiment te bekijken. In ieder geval ieder seizoen, al is het maar om te ontdekken welke items en welke accessoires er bijvoorbeeld in de sale zijn!

Mc Alson boxershorts bestellen

Je shopt je favoriete Mc Alson boxershorts natuurlijk bij Adam! Neem een doosje mee uit een brandstore bij jou in de buurt of bestel de mooiste producten gemakkelijk online. Met een paar drukken op de knop zijn onze producten al naar je onderweg, want bestellingen die op werkdagen voor 21:00 uur zijn gedaan worden de volgende dag al bezorgd. Met gratis verzending canaf €75,- en handige track & trace code, zodat je precies weet wanneer je je nieuwe boxers kunt verwachten.