Menu sluiten
Wensenlijst (0)
Winkelmand (0)
Helaas kunnen wij op dit moment geen bestellingen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.  Wij verwijzen u graag naar een van onze Brandstores

McGregor Distinction

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

McGregor Distinction

McGregor kleding is divers. Heel divers en met de McGregor Distinction lijn komt u zowel in de boardroom als wel op de boulevard stijlvol over. De Distinction lijn van McGregor is er voor de hardwerkende man die waarde hecht aan een stijlvolle en verzorgde look op ieder moment van de dag. Het pak, ook wel de power suit genoemd, staat centraal. In formele, maar ook in casual uitvoeringen. Wat dacht u daarnaast van perfect gesneden shirts, verfijnde breisel en rijk uitgevoerde jassen? De collectie wordt gecomplementeerd door een compacte denim-lijn en een serie luxe accessoires van het mooiste Italiaanse leder. Allen samengesteld vanuit twee kleurbeelden; koele mysterieuze tinten zoals antractiet, nachtblauw en turkooisgroen, maar ook aardetonen, zoals beige, zand en zwartbruin. Daarnaast zijn er nog de accenten in bordeaux, lila en zachtroze, wat het feilloze modegevoel van McGregor onderstrepen. Neemt u dus snel eens een kijkje naar het Adam assortiment McGregor Dinstinction.


McGregor bij Adam

De kleding van McGregor presenteren we ieder seizoen weer vol trots aan u. En dat vinden we niet meer dan terecht. McGregor staat iedere collectie weer garant voor niet alleen prachtige ontwerpen, maar ook geweldige kwaliteit. En deze collectie is daarbij geen uitzondering. De mooiste designs uitgevoerd op de meest geweldige en kwalitatief hoogstaande materialen. En allemaal voor u beschikbaar in de Adam online store.


McGregor online

Bij Adam bestelt u de mooiste McGregor kleding net zo makkelijk online als dat u deze in een van onze winkels zou aanschaffen. Net zo makkelijk, misschien wel makkelijker, want nu kunt u ook vanuit huis uw favoriete kleding bestellen. Of op kantoor. Heeft u een internetverbinding, dan heeft u automatisch beschikking over het Adam assortiment. Bestaande uit onder andere dus de prachtige kleding van McGregor Distinction. Wacht niet langer en neem snel een kijkje.


  Loading...