Save the Duck (7)

Save the Duck is een Italiaans modemerk dat gespecialiseerd is in diervriendelijke en milieuvriendelijke kleding, met name bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle jassen. Wat Save the Duck onderscheidt, is het gebruik van innovatieve technologie├źn en duurzame materialen in plaats van traditioneel dierlijk dons. Ontdek de collectie bij Adam en ervaar het label zelf!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

SAVE THE DUCK 

In plaats van echte dons maakt Save the Duck gebruik van Plumtech, een synthetisch alternatief dat licht van gewicht is en dezelfde isolerende eigenschappen biedt als natuurlijk dons. Hierdoor kan het merk warme en comfortabele jassen produceren zonder gebruik te maken van dierlijke producten, wat bijdraagt aan een diervriendelijkere benadering van mode.

GERECYCLEDE MATERIALEN

Daarnaast toont Save the Duck ook betrokkenheid bij milieubewustzijn door het gebruik van gerecyclede materialen en het verminderen van de milieu-impact van hun productieprocessen. Het merk combineert stijl, functionaliteit en ethische overwegingen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar diervriendelijke en duurzame mode. Kijk ook eens bij onze accessoires om een jas van Save the Duck mee te combineren.

ONLINE SAVE THE DUCK KOPEN

Waar vind je Save the Duck? Dat kan zowel online als in de een van de winkels van Adam! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.