Menu sluiten
Wensenlijst (0)
Winkelmand (0)
Helaas kunnen wij op dit moment geen bestellingen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.  Wij verwijzen u graag naar een van onze Brandstores

Michaelis

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Michaelis stropdassen kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. Deze zakelijke stropdas wordt vervaardigd uit 100% Italiaanse zijde, die de das van een lichte glans voorziet. Door de fijne weving hebben Michaelis stropdassen een hoog draagcomfort en zijn zij minder kreukgevoelig dan dassen die niet uit zijde zijn vervaardigd. De dassen worden in één maatvoering gefabriceerd; u weet hierdoor zeker dat uw das niet te groot of te klein uitvalt. In onze collectie vindt u Michaelis stropdassen voor iedere gelegenheid; ongeacht of u op zoek bent naar een stropdas met een ingeweven dessin, een verfijnd patroon of een print die een statement maakt. Iedere stropdas binnen de collectie van Michaelis is onderverdeeld in een lijn. In de naam van de lijn is de dominante kleurschakering van de das opgenomen. De ‘Royal’-lijn omvat het een groot deel van de collectie; hieronder vallen alle stropdassen die in ‘royal blue’ zijn vervaardigd. Stropdassen met een duidelijke print vallen onder de ‘Silk print’-lijn.
 

Michaelis stropdassen bij Adam.nl

Door uw Michaelis stropdassen te bestellen bij Adam.nl bent u verzekerd van een goede service. Wij verzenden uw stropdas gratis en indien u deze vóór 17:30 uur heeft besteld, heeft u de stropdas morgen al in huis. Mocht de stropdas niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u hem binnen 14 dagen gratis retourneren. Het is ook mogelijk om uw stropdas op te halen of terug te brengen in één van onze 64 winkels. Heeft u vragen over onze producten, services of levertijden? Neem dan contact op met onze klantenservice, of laat u informeren in onze winkels.

  Loading...