In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Michaelis

Michaelis
/
/

Michaelis

Het meest praktische accessoire van een herengarderobe is misschien wel de riem. Bij Adam hebben wij een mooie collectie riemen van het Nederlandse merk Michaelis in vele maten en kleuren voor een vriendelijke prijs.

Michaelis herenriemen

Met de opening van zijn eerste atelier in Rotterdam begreep Heinz Michaelis al snel waar het in de Nederlandse mode om draait: kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tegenwoordig bestaat het aanbod Michaelis producten uit vele soorten herenaccessoires. Bij Adam hebben wij zijn collectie riemen in ons assortiment opgenomen. De overwegend leren riemen hebben een breedte tussen de 3 en 4 cm en variëren in lengte van 85 cm tot en met 120 cm.

 

Regels voor het dragen van een Michaelis riem

De strak ontworpen riemen vallen op door hun mooie kwaliteit. Jammer als je hem dus niet op de juiste wijze draagt. Een paar tips van Adam: draag een riem tegen de klok om je middel heen, dus met de gesp aan de linkerkant. Bij een geklede outfit hoort een riem die afgestemd is op de kleur en het materiaal van je schoenen. Draag je zilverkleurige manchetten, dan hoort hier een zilverkleurige gesp bij. Hou je je aan deze regels, dan komt een Michaelis riem pas echt tot zijn recht.
Ben je op zoek naar accessoires voor een finishing touch? Bekijk dan ook het assortiment mooie herensokken van Falke, de herenarmbanden van Pig & Hen of de stijlvolle accessoires van Tommy Hilfiger.

 

Bestel je accessoires online bij Adam

Een goed gekozen accessoire geeft jouw outfit net dat beetje extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle stropdas op een pak of een stoere armband voor een casual stijl. Accessoires zijn ook perfecte cadeautjes waarmee je iemand kunt verrassen. In onze brandstores brengen we je graag op originele ideeën.
Heb je een mooie riem of een van onze andere accessoires uitgezocht, dan kunnen wij deze de volgende dag al afleveren. Bestel je op een werkdag voor 21.00 uur, dan verzenden wij jouw pakje namelijk nog dezelfde dag. Gewoon doen!