In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Napapijri

Napapijri

Maak kennis met het kledingmerk Napapijri bij Adam Brandstore. Het label Napapijri is in 1987 opgericht door een Italiaanse ontwerper. In de schaduw van de Mont Blanc gaf hij een nieuwe betekenis aan outdoorkleding. Geïnspireerd door de geavanceerdheid van grote expedities van ontdekkingsreizigers, vond Napapijri dat het tijd werd om innovatieve en stijlvolle kleding te ontwerpen die geschikt is voor sport, outdoor en reizen. Ontdek hoe Napapijri outdoorkleding nieuw leven inblaast.

Stijlvolle Italiaanse outdoorkleding

Dat de ontwerpers van Napapijri uit Italië komen, wordt al snel duidelijk bij het bekijken van de kledingcollectie. De Italiaanse uitdoorkleding is heel comfortabel om te dragen, maar is bovenal ontworpen met grote aandacht voor stijl. Zo loop je er tijdens outdooractiviteiten altijd stijlvol bij. De herencollectie van Napapijri bestaat onder andere uit broeken, truien, polo’s, t-shirts, jassen en accessoires. Vergeet ook de iconische hoody’s niet. Deze hoody’s herken je aan het logo van de Noorse vlag die groot op de hoody staat afgebeeld.

Innovatieve materialen

Stijl en comfort zijn belangrijk, maar bij outdoorkleding is het misschien nog wel belangrijker dat de kleding functioneel is. Bij het ontwerpen van de kleding zijn vele innovatieve technologieën toegepast. Dankzij deze technologieën is de kleding praktisch in gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een sterk en warm jack of een veelzijdig en comfortabel poloshirt. Alle kleding van Napapijri is vervaardigd met materialen van de beste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat jij lang kan genieten van de outdoorkleding van Napapijri.

Een divers en kleurrijk assortiment

De outdoorkleding van dit kledingmerk kenmerkt zich door een modern design. Met een toekomstige blik op mode vindt Napapijri dat de outdoorkleding best mag opvallen. Dit uit zich in de felle kleuren van de kleding: van knalgeel tot felblauw. Ook prints mogen niet ontbreken in de herencollectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere legerprint of een vrolijke, tropische print? Bestel het diverse en kleurrijke assortiment van Napapijri gemakkelijk online bij Adam Brandstore.