Pig & Hen

Pig & Hen
Helaas verkopen wij dit merk (nog) niet online, je kunt hiervoor terecht in een van onze winkels.

Pig & Hen

De herenarmbanden van Pig & Hen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt van authentiek scheepstouw. Voor elke stijl is er een Pig & Hen armband: van het robuuste model Fat Fred tot het charmante Vicious Vik.

 

Pig & Hen armbanden: handmade in Amsterdam 

Pig & Hen houdt wel van een beetje opwinding! Het Amsterdamse merk maakt originele herenarmbanden gemaakt van scheepstouw. De ruige uitstraling past perfect bij de mannen die alles uit het leven halen. Pig & Hen verwijst naar de Nederlandse zeelieden die begin 1600 de oceanen overstaken op zoek naar nieuwe landen. Om zich te beschermen tegen schipbreuk en ander ongeluk tatoeëerden de scheepslieden een varken en een kip op hun voeten. Hou jij van uitdagingen, dan maak je je statement met zo’n handgemaakte, stoere armband van Pig & Hen.

 

Onverwoestbare herenarmbanden   

Schaf je een Pig & Hen armband aan, dan heb je er je leven lang plezier van. De armbanden zijn namelijk sterk als staal en worden er tijdens het dragen alleen maar mooier op. De verschillende modellen armbanden hebben originele namen, zoals Whiskey Willy of Hairy Harry. Typische zeemansnamen die het karakter van de drager weergeven. De armbanden hebben verscheidene diktes en zijn op verschillende manieren geweven. De kleuren blijven helder, ook na jaren dragen. Roestvrijstalen elementen geven de armbanden de finishing touch.

 

Pig & Hen online bestellen

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Dan past zo’n bijzondere armband van Pig & Hen perfect bij de zelfverzekerde man. Denk ook eens aan een mooie riem van Michaelis of een sportieve pet van Superdry.
Heb je je keuze gemaakt en de juiste maat gevonden, dan kan je jouw favoriete armband online snel en eenvoudig bij ons bestellen. Plaats je voor 16.00 uur op een werkdag je bestelling, dan heb je de armband de volgende dag in huis. Wij leveren de armband in een mooi, houten bewaardoosje bij je af en rekenen geen verzendkosten.   

  • American Express
  • iDeal
  • Visa
  • Afterpay
  • Meastro
  • Mastercard