In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Polo's

Filters
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Patroon
Boord
Borstzak
Prijs
1-24 van 118
Filters
Sorteren op:
Toon
Per pagina
1
2 3 4 5

Polo's

Polo’s zijn items die in geen enkele mannenkledingkast mag ontbreken. Bij Adam neemt de polo een plaats in bij de nieuwste herencollecties van bekende merken.

 

De ontdekker van de polo: Lacoste

Rene Lacoste was in 1926 een befaamde tennisser. Destijds vormde het witte poplin overhemd het sporttenue voor de heren; een ongemakkelijk hemd met weinig bewegingsvrijheid. Lacoste ontwierp een shirt wat hem meer comfort moest geven en dat werd uiteindelijk de eerste polo. Na het winnen van Roland Garros in 1929 richtte hij zich op de doorontwikkeling van de polo en bracht de eerste commerciële tennispolo op de markt. Deze witte polo, voorzien van een groene krokodil, werd een daverend succes.

 

De huidige generatie polo’s

Na de tennissers gingen ook andere sportbeoefenaars over op het dragen van een polo, zoals de golfers en de polospelers. Pas in de jaren 60 kreeg de polo een nieuwe functie. Vele merken besloten het shirt om te toveren van sportpolo naar een casual item.
Het succes bleef niet lang uit. De vrijetijdspolo werd een kaskraker. Hoewel het item in eerste instantie een elitaire look had, wordt deze heden ten dage, ongeacht smaak en stijl, door mannen van alle leeftijden gedragen. Een polo blijft onder alle omstandigheden een stijlvol kledingstuk en de heerlijke pasvorm maakt een polo het favoriete kledingstuk van vele heren.

 

De mooiste poloshirts bij Adam

De polo neemt een prominente plaats in bij de herencollectie van Adam. Bij ons vind je polo’s van de mooiste merken, zoals Tommy Hilfiger, Superdry en State of Art. Je favoriet zit er gegarandeerd bij. Wil je meer weten over een bepaald merk polo, kijk dan op de merkenpagina.
Een poloshirt is een aanwinst voor uw garderobe. Bij Adam heb je zo’n prachtig item via onze webshop de volgende (werk)dag al in huis. Bestellen is snel en eenvoudig. Het verzenden van je bestelling is gratis. Je krijgt volop de gelegenheid om je polo te passen. Mocht ruilen of retourneren  al nodig zijn, dan nemen wij ook de retourkosten voor onze rekening.