Save the Duck

Save the Duck
Helaas verkopen wij dit merk (nog) niet online, je kunt hiervoor terecht in een van onze winkels.

Save the Duck

Save the Duck: een bijzonder merk met een bijzondere collectie jassen. Dit 100% diervriendelijke label produceert een diversiteit in jassen voor alle seizoenen en in verschillende stijlen.

 

Diervriendelijke herenjassen van Save the Duck

Het Italiaanse modemerk Save the Duck heeft een bijzondere, maar mooie missie: het ontwerpen van jassen die 100% diervriendelijk worden geproduceerd. Door te streven naar een wereld zonder dierenmishandeling is het gebruik van veren, leer of bont niet bespreekbaar bij dit internationale kledingmerk. De naam ‘Save the Duck’ verwijst naar het gebruik van dons in de voeringen van onder andere jassen.  Daarentegen draagt ‘Save the Duck’ de globetrotters over de hele wereld een warm hart toe. De praktische, compact op te vouwen jassen vormen een perfecte reisgenoot voor alle bestemmingen.

 

Lichtgewicht Plumtech

De lichtgewicht gewatteerde jassen van Save the Duck hebben een Plumtech voering. Deze innovatieve vezels imiteren de zachtheid van dons, maar houden je ook heerlijk warm. Door het hoog ademend vermogen blijft de natuurlijke temperatuur van je lichaam behouden. Ben je een dierenvriend en ga je bewust om met het milieu, dan passen deze casual herenjassen perfect bij jou!
De modellen van dit Italiaanse merk zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in de maten S tot en met XXL.
Verschillende topmerken van Adam hebben een ruime collectie jassen. Dus wil je nog even verder kijken, dan zijn de jassen van TensonDstrezzed of New Zealand Auckland een aanrader.

Save te Duck online bestellen

Voor een jas van Save the Duck hoef je niet ver te zoeken: ze hangen in alle brandstores van Adam voor je klaar. Heb je geen zin om je aan onze openingstijden te houden, dan kan je zo’n bijzondere jas gewoon online bestellen. Doe je dit op een werkdag voor 21.00 uur, dan wordt jouw jas nog dezelfde dag verzonden. De verzending is gratis vanaf €75,- en wil je retourneren, dan kan dit ook kosteloos.