Eagle & Brown T-shirts

Filters
Categorieën
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Patroon
Prijs

Eagle & Brown T-shirts

Kleding van het merk Eagle & Brown is stijlvol, tijdloos en duurzaam. De smart casual looks van dit merk zijn ook terug te vinden in de ruime collectie T-shirts.

 

Duurzame Eagle & Brown T-shirts

Het Nederlandse kledingmerk Eagle & Brown ontwerpt herenkleding die het beste te omschrijven is als comfortabel en flatteus. De casual stijl heeft een chic randje, waardoor je in een outfit van dit label altijd goed gekleed gaat. De brede collectie bevat tal van items, zoals colberts, overhemden, broeken en niet te vergeten een ruime keuze aan T-shirts.
Eagle & Brown blinkt uit in duurzaamheid. Zij compenseren de CO-2 uitstoot, die ontstaat bij de productie, met een bijdrage aan de totstandkoming van nieuwe bossen in samenwerking met Trees for All. Bij Adam delen wij deze visie.

 

T-shirts zonder poespas

De heren die wars zijn van opsmuk en geloven in ‘less is more’ komen ruim aan hun trekken bij Eagle & Brown. Elegante, tijdloze T-shirts maken de dienst uit in het brede assortiment. Eenvoud en kwaliteit vormen de rode draad van de collecties. 
De items laten zich makkelijk combineren met andere merken van dezelfde topkwaliteit. Bekijk maar eens het aanbod van labels als Profuomo, Cavallaro of ons eigen merk Adam est 1916.

 

Eagle & Brown online

Van de kleding van Eagle & Brown heb je jaren plezier. Met de aankoop van een Eagle & Brown item investeer je daarnaast in een duurzame garderobe. Alle kleding is online te bestellen bij Adam. Wij leveren jouw aankoop af op het door jou gewenste adres en brengen hiervoor geen verzendkosten in rekening. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je kleding de volgende dag wordt bezorgd.
Uitgebreid passen kan in een van de brandstores van Adam. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale outfit. De koffie is gratis!