In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Tenson

Tenson

Tenson staat bekend om zijn functionele, modieuze outdoorkleding. De befaamde Tenson jas is inmiddels uitgegroeid tot stijlicoon en wordt gedragen door menig buitensporter. Adam heeft naast jassen ook polo’s en vesten van Tenson in de collectie.

 

Tenson voor actieve mannen

Het merk Tenson startte in 1951 met een klein naaiatelier in het Zweedse Varberg. Daar waar het begon met kleinschalige productie van sportkleding is Tenson vandaag de dag een wereldwijd bekende producent van buitenkleding. Het bedrijf bereikte een doorbraak door jassen te vervaardigen die je onder alle omstandigheden drooghouden. Dankzij de door Tenson ontwikkelde MPC-stof zijn de jassen volledig waterbestendig, maar behoudt de stof het vermogen om te ademen.  De jassen zijn geliefd onder skiërs, zeilers, avonturiers en stadsbewoners.

 

Tenson jassen, polo’s en vesten

De Tenson jassen zijn ontworpen om je te beschermen tegen regen, kou, wind en sneeuw. Maar ook de polo’s en vesten van Tenson houden rekening met het actieve leven van de dragers. De modieuze en functionele items bieden volop bewegingsvrijheid. De basic polo’s zijn van zacht katoen en hebben allemaal verschillende subtiele details. Ook de comfortabele vesten zitten onberispelijk en houden je warm tijdens buitenactiviteiten. 
Ben je een buitenman en draag je graag comfortabele, modieuze kleding? Bij Adam hebben wij naast Tenson verschillende topmerken met een mooie collectie. Kijk maar eens bij New Zealand Auckland of State of Art. Ook ons private label Adam est 1916 heeft prachtige collectie sportieve kleding.


Online Tenson kopen

In alle brandstores van Adam verkopen wij de kleding van Tenson. Maar zit je krap in je tijd dan kan je snel en eenvoudig een mooie Tenson jas, polo of vest online bij ons bestellen. Wij berekenen geen verzendkosten vanaf €75,- en als je je bestelling op een werkdag voor 21.00 uur plaatst, verzenden wij deze nog dezelfde dag. Mocht jouw aankoop niet helemaal naar tevredenheid zijn, dan kan je de kleding binnen 14 dagen gratis aan ons retourneren.