Menu sluiten
Wensenlijst (0)
Winkelmand (0)
Helaas kunnen wij op dit moment geen bestellingen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.  Wij verwijzen u graag naar een van onze Brandstores

Tenson

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tenson kleding

Tenson kleding kent een zeer rijke historie dat begint in 1951, toen er werd begonnen met het ontwikkelen van functionele kleding. En sindsdien is Tenson nooit meer gestopt met groeien, en zijn nu een van Europa’s toonaangevende leveranciers van outdoor kleding, met tegenwoordig ook prachtige lifestyle collecties. Naast design en pasvorm is de functionaliteit een erg belangrijk element bij Tenson. Een terugkerend thema in de collecties van Tenson is dat mensen tijd nodig hebben; vrij van werk en stress en het liefst deze tijd doorbrengen in de natuur, ‘A way of life’ zogezegd. Om die reden worden de Tenson collecties ontworpen om alle weercondities te doorstaan, of het nu gaat om regen, sneeuw of wind. Met daarnaast nog prachtige technische features in het materiaal verwerkt zoals onder andere: MPC, MPC-Extreme, Air Push en Power Comfort. Sprekende kenmerken voor dit Zweedse merk, wat u natuurlijk vindt bij Adam.


Tenson

Tenson vindt u natuurlijk bij Adam. We hechten er veel waarde aan om u de mooiste en beste kleding aan te bieden, dus natuurlijk mag de collectie van Tenson dan niet ontbreken. Bekend om hun geweldige jassen, die niet alleen uitermate geschikt zijn voor een weekend survival in een koud oord, maar die u ook gerust aan kunt trekken onderweg naar kantoor. Functionaliteit, design en kwaliteit in een geweldige combinatie leidt tot deze prachtige jassen. Bekijkt u snel het Adam assortiment Tenson kleding.


Tenson kleding bij Adam

Voor de mooiste kleding van Tenson bent u in de online-store van Adam aan het juiste adres. Met de laptop op schoot, zittend op de bank, kunt u op uw gemak door ons assortiment heen gaan en uw favoriete kleding vinden. Betalen hoe u wilt, een snelle bezorging en voldoende gelegenheid om, indien nodig, uw bestelling te ruilen of te retourneren. Wacht dus niet langer en bestel de prachtige Tenson kleding bij Adam.


  Loading...