In verband met de enorme drukte kunnen de verzendingen enige dagen vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Shockly Vesten

Filters
Maat
Merken
Kleur
Pasvorm
Patroon
Boord
Borstzak
Prijs
- van
Filters
Sorteren op:
Helaas verkopen wij dit merk (nog) niet online, je kunt hiervoor terecht in een van onze winkels.

Vesten

Vesten zijn praktisch en tijdloos en mogen zeker niet in je kledingkast ontbreken. Heerlijk warm én handig als het in de zomer ’s avonds gaat afkoelen. Draag ze bij een jeans, een pantalon of zelfs een korte broek.

 

Het is altijd het juiste seizoen voor een vest

Heerlijk praktisch zijn ze, de vesten van Adam. Houd ze bij de hand, want ze komen onverwachts vaak goed van pas. Voor de kille momenten in voor- en najaar, voor een lekker warm gevoel in de winter en voor koele avonden in de zomer. Wat je onder een vest draagt is eigenlijk niet zo belangrijk als je hem graag dicht draagt. Maar ook nonchalant open kan je hem eindeloos combineren. En wat ons betreft ook met een overhemd over de broek.

 

Klassieke, sportieve of stoere vesten

Kies je een vest om praktische redenen, dan zal een vest in een neutrale kleur zich aanpassen aan jouw outfit op dat moment. De wollen exemplaren zijn in de winter vaak favoriet bij de heren. Maar er zijn ook vesten die juist op willen vallen, zoals de sweatvesten in felle prints of met contrasterende biezen. De uitstraling van een vest wordt ook bepaald door de uitvoering van de sluiting en de vorm van de kraag. Schipperskragen bijvoorbeeld zijn weer helemaal terug van weggeweest.

 

De beste merken vind je bij Adam

Omdat je van een tijdloos vest jaren plezier hebt, stel je niet alleen eisen aan het model, maar ook aan de kwaliteit. Bij Adam hebben wij prachtige vesten in de collectie van even prachtige merken zoals State of Art, Vanguard en Tommy Hilfiger.
 Je bent uiteraard van harte welkom in een van onze brandstores, maar ook in onze webshop. Eenmaal geleverd heb je 2 weken de tijd om op je gemak het vest te bewonderen en te passen. Mocht deze toch niet voldoen, dan kan je kosteloos retourneren. Online bestellen bij Adam is 100% betrouwbaar.