Dstrezzed (1)

De kenmerkende woorden van Dstrezzed zijn: ruwe kracht en ongepolijste authenticiteit. Bij Dstrezzed is geen plaats voor concessies en elke creatie getuigt van een compromisloze benadering van mode. Bij Adam omarmen we deze onversneden ruigheid en presenteren we moeiteloos dit toffe merk. 

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

DSTREZZED

Ontdek onze collecties, doordrenkt met robuuste esthetiek en ruige charme. Of het nu gaat om gestructureerde jassen die opvallen in de stedelijke wildernis of om kledingstukken die de rauwheid van het leven weerspiegelen, Dstrezzed biedt een scala aan mogelijkheden voor degenen die kracht en authenticiteit willen uitstralen.

GEDURFDE ONTWERPEN

Met een focus op gedurfde ontwerpen en een nonchalante houding, dagen we uit om de norm uit te dagen. Dstrezzed is niet alleen kleding; het is een symbool van pure kracht en ongefilterde stijl. Verken de wereld van Dstrezzed en laat je meevoeren door de ongepolijste authenticiteit, waar elke outfit een expressie is van rauwe, ontembare kracht. De items van Dstrezzed kun je eindeloos combineren met onze accessoires.

ONLINE DSTREZZED KOPEN

Waar scoor je Dstrezzed? Dat kan zowel online als in de een van de winkels van Adam! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.