Merken

Duetz 1857

Ons premiumlabel Duetz 1857 heeft een brede selectie tijdloze klassiekers. Handig, want die raken nooit uit de mode! De eenvoudig te combineren items zijn gebaseerd op 160 jaar ervaring. Laat je inspireren door onze luxe stoffen met fraaie details.

Duetz 1857: brede selectie smart-casual items

We hebben onder andere gekozen voor een groot assortiment aan basics. Hierdoor zijn de items een toevoeging aan de garderobe van iedere stijlvolle man. Met onze hoogwaardige stoffen en krachtige afwerkingen kies je voor premium kwaliteit.

Ontdek tal van kleuren die zich perfect onderling laten matchen, maar ook met andere items uit je huidige garderobe. Met Duetz 1857 kies je altijd voor een waardevolle toevoeging aan je kledingkast. Alles met een smart-casual inslag, zodat het zowel doordeweeks als ’s weekends te dragen is.

Specialist in slank gesneden broeken

Een van de hoogtepunten uit onze Duetz 1857 collectie zijn de broeken. Kies uit een selectie jeans, corduroy's en chino's die net zo goed combineren met je favoriete colbert als met een goede trui. De slank gesneden broeken zijn voorzien van een lichte rek, waardoor ze een hoog draagcomfort hebben.

In het bijzonder raden we daarnaast onze jeans aan. Goede wassingen in sterke kleuren en met een slanke pasvorm die door het hoge percentage stretch perfect aansluiten.

Overhemden, truien en jassen van Duetz 1857

We bieden je onder ons Duetz 1857 label een totaalcollectie met een breed assortiment aan truien, jassen, polo's en overhemden. Geschikt voor iedere smart en casual garderobe. We leggen de focus graag op de luxe stoffen van de producten. Deze moeten comfortabel en hoogwaardig zijn, waardoor ze fijn dragen en lang meegaan.

Premium kleding met aantrekkelijke prijs-kwaliteit

We vinden het niet onbelangrijk om te benadrukken dat we je graag aantrekkelijke prijzen bieden voor ons eigen premiumlabel. Bekijk de new arrivals of neem een kijkje in de Duetz 1857 sale. Hier pak je nog eens korting mee op jouw favoriete items.

Home
Verlanglijst
Account