Michaelis (19)

Het merk Michaelis staat bekend om zijn hoogwaardige overhemden en dascollecties. Opgericht in 1934, heeft Michaelis zich gevestigd als een merk dat vakmanschap combineert met moderne trends. Bij Adam kan het merk dan ook zeker niet in de winkel ontbreken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MICHAELIS

De overhemden van Michaelis belichamen een tijdloze elegantie en zijn vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen zorgt ervoor dat Michaelis overhemden geschikt zijn voor zowel formele als meer casual gelegenheden. Het merk blijft innoveren door hedendaagse ontwerpen te integreren met klassieke elementen, waardoor de collecties aantrekkelijk zijn voor een breed scala aan mannen met verschillende stijlvoorkeuren.

AANTREKKELIJK VOOR BREED SCALA MANNEN

Naast overhemden staat Michaelis ook bekend om zijn uitgebreide assortiment dassen, waarbij het merk speelt met kleuren en patronen om de perfecte accessoires te bieden die passen bij de moderne zakelijke en sociale setting. Michaelis blijft een symbool van tijdloze klasse en verfijning in herenmode.

ONLINE MICHAELIS KOPEN

Waar koop je Michaelis? Dat kan zowel online als in de een van de winkels van Adam! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.