R2 Amsterdam (72)

Het in 2008 opgerichte merk R2 Amsterdam is met de jaren uitgegroeid tot een internationaal merk. En alhoewel de iconische 'Shirts with a Twist' nog altijd centraal staan, is het assortiment inmiddels verrijkt met onder andere polo’s, knitwear en colberts. Ontdek de collectie bij Adam en ervaar het merk zelf!

Producten 61-72 van 72

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

R2 AMSTERDAM

Aandacht voor detail en afwerking is kenmerkend voor R2. Met hun gave ontwerpen geven ze elk kledingstuk een uniek accent of verrassend detail – dat wat ze bij R2 The Twist noemen. Dat kan een sprekende print zijn, een contrasterende knoop of boord, of de gestikte ‘XXX’, een verwijzing naar onze Amsterdamse thuishaven.

KWALITEIT VOOROP

Een goed product creëer je door alle fases van het productieproces te perfectioneren: van ontwerp tot stofkeuze en van pasvorm tot afwerking. Kwaliteit staat daarbij voorop, gevolgd door een unieke toewijding aan creatieve details die je alleen bij R2 vindt.

EEN DUURZAME LEEFOMGEVING

Ook bij R2 zetten ze steeds meer stappen richting duurzaamheid. Dat uit zich logischerwijs in de keuze voor duurzame materialen, zoals biologisch katoen en lyocell, maar ook in concrete verbeteringen in het productieproces. Zo werken ze met duurzaam geprinte labels en gebruiken ze verpakkingsmaterialen van gerecycled plastic.

ONLINE R2 AMSTERDAM KOPEN

Waar koop je R2 Amsterdam? Bij Adam natuurlijk! Kom langs in een van onze winkels of bestel eenvoudig online. Past het toch niet bij je? Dan mag je altijd gratis retourneren in de winkel of via de post.